Cum fac o comanda de bannere?

Pentru a plasa o comanda va trebui sa alegi tipul de banner (static sau animat), formatul (JPG, PNG, GIF sau HTML5) si dimensiunea pe care o doresti. Alaturi de acestea poti adauga informatii sub forma de text despre banner (poti descrie bannerul, cum vrei sa arate, ce sa contina etc.) si poti adauga fisiere ajutatoare (sigla, brief, fotografii etc.).

Dupa ce ai completat toate informatiile de mai sus apasa pe butonul Adauga in cos. In acest moment produsul va aparea in cosul de cumparaturi si configuratorul se va reseta; poti configura si adauga in cos un alt banner sau poti finaliza comanda.

Dupa ce ai toate produsele pe care le doresti in cosul de cumparaturi, apasa pe butonul Finalizeaza comanda. In aceasta etapa va trebui sa completezi adresa ta de e-mail (pe aceasta adresa va fi livrata comanda), numarul de telefon si alte informatii pe care le consideri relevante pentru comanda.

Pasul urmator consta in alegerea metodei de plata. Alaturi de optiunile existente vei vedea si pretul final cu TVA inclus pentru comanda. Variantele posibile pentru plata:

Dupa alegerea metodei de plata va trebui sa completezi informatiile pentru facturare. In cazul platii prin SMS factura este emisa de MobilPay.ro, procesatorul nostru de plati online. In cazul celorlalte metode de plata factura este emisa direct de catre noi. Asigura-te ca toate informatiile sunt completate corect si apasa pe butonul Finalizeaza comanda.

In cazul in care ai selectat metoda de plata prin card sau SMS vei fi redirectionat catre site-ul MobilPay.ro pentru efectuarea platii. Dupa ce realizezi plata vei reveni la noi pe site in pagina de confirmare a comenzii.

In cazul in care ai selectat metoda de plata prin transfer bancar vei fi redirectionat direct catre pagina de confirmare a comenzii unde vei avea listate toate informatiile referitoare la plata.

Toate informatiile afisate in pagina de confirmare a comenzii sunt expediate automat si pe adresa ta de e-mail impreuna cu factura (pentru plata prin card si transfer bancar).

Daca ai intrebari sau nelamuriri nu ezita sa ne contactezi la adresa de e-mail .